Джипита алармират: Не достигат ваксини за COVID-19. Лични лекари в София

...
Джипита алармират: Не достигат ваксини за COVID-19. Лични лекари в София
Коментари Харесай

Джипита алармират: Не достигат ваксини за COVID-19


Джипита сигнализират: Не доближават ваксини за COVID-19. Лични лекари в София алармираха, че им се отпускат единствено половината от декларираните количества.

Продължава акцията за слагане на новата ваксина срещу COVID-19, но през последните дни персонални лекари в София алармираха, че им се отпускат единствено половината от декларираните количества ваксини, заяви NOVA.

„ Имам към 50 души, искащи да се имунизират против COVID-19. Сформираха се през последните 10 дни. Миналата седмица пуснах заявка до СРЗИ за 12 флакона от имунизацията. Миналата седмица отидох и ми бяха дадени единствено 6 флакона, тъй като и „ те нямало с какво да работят ”. Това пояснение пристигна на 4 октомври, в сряда. В един флакон има 6 дози ”, разясни общопрактикуващият лекар д-р Станислава Крайселска.

По думите ѝ от СРЗИ я помолили да пристигна след няколко дни, с цел да получи останалите флакони от имунизацията против ковид. „ Този понеделник, на 9 октомври, когато отидох още веднъж до СРЗИ, още веднъж желаех ваксини. Не ни дадоха, а се прибрахме с листче с телефон, на който да ревизираме, когато има налични ”, уточни лекар Крайселска.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР